Emma Stone Filmografi

Emily Jean “Emma” Stone (d. 6 Kasım 1988), Oscar’a aday gösterilmiş Amerikalı oyuncu.

Stone, TV dizisi Drive’ın kadrosunun bir üyesiydi ve ilk çıkışını komedi filmi Superbad’le yaptı. The House Bunny (2008), Ghost of Girlfriends Past (2009), Zombieland (2009) ve Paper Man (2009)’de sahne aldı. 2010’da, Marmaduke’deki Mazie karakterini seslendirdi ve kendisine En İyi Aktris Altın Küre Ödülü adaylığı getiren komedi filmi Easy A’de başrol oynadı. 2011’de, Crazy, Stupid, Love ve The Help’te başrol oynadı.2012’de, Örümcek Adam serisinin yeniden çekilen filmi, The Amazing Spider-Man’da oynadı. 2013’te, Gangster Squad’da başrol oynadı ve animasyon filmi The Croods’taki Eep karakterini seslendirdi. Stone, The Amazing Spider-Man 2’de Gwen Stacy rolünü tekrar canlandırdı. 2015 yılında Woody Allen’la ikinci projesi olan “Aloha” filminde yer aldi.

Emma Stone,Emily Jean"Emma"Stone,1988,ABD,Friends with Benefits,Kayla,Crazy, Stupid, Love.,Hannah Weaver,The Help,Eugenia Phelan,Movie 43,Ellen Malloy,The Amazing Spider-Man,Gwen Stacy,The Gangster Squad,Grace Faraday,The Croods,Eep,The Amazing Spider-Man 2,Gwen Stacy,Birdman,Sam Thomson,
Emma Stone Galeri
Doğum adı Emily Jean Stone
Doğum 6 Kasım 1988
Uyruk ABD
İlişki(leri) Andrew Garfield (2011-2015, 2016-Günümüz)
Meslek(ler) Aktris, Oyuncu
Etkin yıllar 2004 – günümüz

Filmografi

Yıl Ad Rol Notlar
2007 Superbad Jules
2008 The Rocker Amelia
2008 The House Bunny Natalie
2009 Ghosts of Girlfriends Past Allison Vandermeersh
2009 Paper Man Abby
2009 Zombieland Wichita (Krista)
2010 Marmaduke Mazie Seslendirme
2010 Easy A Olive Penderghast
2011 Friends with Benefits Kayla
2011 Crazy, Stupid, Love. Hannah Weaver
2011 The Help Eugenia Phelan
2012 Movie 43 Ellen Malloy
2012 The Amazing Spider-Man Gwen Stacy
2012 The Gangster Squad Grace Faraday
2013 The Croods Eep Seslendirme
2014 The Amazing Spider-Man 2 Gwen Stacy
2014 Sihirli Ay Işığı Sophie
2014 Birdman Sam Thomson
2014 Diktatörle Görüşme Kendisi
2015 Mantıksız Adam Jill Pollard
2015 Aloha Allison Ng
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping Claudia Cantrell ismi geçmiyor
2016 Aşıklar Şehri Mia
2017 Battle of the Sexes Billie Jean King
2018 The Favourite Abigail Masham
2018 Cruella Cruella de Vil

Televizyon

Yıl Ad Rol Notlar
2005 The New Partridge Family Laurie Partridge TV filmi
2005 Medium Cynthia McCallister 1 bölüm
2006 The Suite Life of Zack & Cody Ivana 1 bölüm (seslendirme) (1. sezon, 24. bölüm, Emily Stone olarak)
2006 Malcolm in the Middle Diane 1 bölüm (7. sezon, 16. bölüm)
2006 Lucky Louie Shannon 1 bölüm (1. sezon, 8. bölüm)
2007 Drive Violet Trimble 7 bölüm (1’i yayınlanmadı)
2010 Saturday Night Live Kendisi Sunucu (36. sezon, 4. bölüm)
2011 Saturday Night Live Kendisi Sunucu (37. sezon, 6. bölüm)
2015 Saturday Night Live Kendisi Sunucu (41. sezon, 6.bölüm)
2016 Maya & Marty Çeşitli 1.sezon, 6.bölüm
2017 Maniac

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir